Udlejning af toiletvogne, køkkenvogne & skurvogne

Udlejning af toiletvogn, køkkenvogn og skurvogn

Hos finn inn udlejer vi ikke kun depotrumme og containere. Vi har også et stort sortiment indenfor udlejning af toilet og badvogne, køkkenvogne, skurvogne og beboelsesvogne. Skal du eksempelvis renovere dit køkken eller badeværelse, kan du få behov for at kunne tage bad og lave mad i en midlertidig skurvogn. Det kan også være, din virksomhed har behov for mandskabsvogne i forbindelse med en byggeopgave, hvor de ansatte har behov for at have toilet- og badvogne. Hos finn inn kan vi imødekomme alle sådanne behov med vores sortiment indenfor udlejning.

Udlejning af toiletvogne og badvogne

Hvis du skal bygge om eller renovere huset, kan det være en nødvendighed at få fat i en mobil toilet og badvogn – i hvert fald hvis du ikke har et hus, der har flere badeværelser. En mobil toilet- og badvogn som dem, vi tilbyder hos finn inn, er en let og hurtig måde at vælge. Her kommer vognen nemlig fuldt ud funktionel og i forskellige størrelser. Du kan vælge lige præcis den type, der passer til dit behov. Den findes som alt fra den lille model med et enkelt toilet og bad til den helt store med tre badeværelser. Uanset størrelse kommer vognen fuldt funktionel lige til at opstille og tilslutte til kloakanlægget.

Udlejning af skurvogn/mandskabsvogn

Mandskabsvognen er henvendt til blandt andet byggepladser, hvor den både indeholder mulighed for kontor til fire personer, minikøkken samt toilet. Kort sagt den perfekte mulighed til byggepladsen, hvor der er brug for flere funktioner.

Udlejning af køkkenvogn

Skal du have renoveret dit køkken, kan det være nødvendigt med et midlertidigt sted at kunne kokkerere. Køkkenvognen kommer fuldt funktionelt med spiseplads til fire personer, kogeplade, ovn, mikrobølgeovn og endda opvaskemaskine samt både køl og frys. Den perfekte løsning mens husets eget køkken bliver sat i stand eller på anden måde er ukampdygtigt.

Udlejning af beboelsesvogn

I beboelsesvognen er der plads til fire personer. Den er egnet til midlertidig beboelse med både toilet, brusekabine, kogeplade, køleskab og ovn. Den er ideel til eksempelvis byggepladser, hvor medarbejderne kan bo på stedet.

Sikker og stabil udlejning med finn inn

Hos finn inn har vi et stort sortiment indenfor udlejning til både private og erhverv. Vi udlejer alt fra depotrum og containere til toiletvogne, køkkenvogne og skurvogne. Vores sortiment rummer løsninger i en lang række prislejer og til ethvert behov. Uanset om du er en privatperson, der er i gang med at få renoveret køkken eller bad, eller du driver en virksomhed der har behov for at huse medarbejdere på en byggeplads, kan vi finde den ideelle løsning til dig. Vi har små og større løsninger til brug på kort og lang sigt. Kontakt os omkring dit behov og lad os finde den bedste løsning sammen.