Udlejning af flyttebil

Biludlejning

Personbiler, varebiler og flyttebiler

Er du på udkig efter en flyttebil, så er du kommet til det rette sted. Hos finn inn er vi leveringsdygtige i flere forskellige modeller til udlejning af flyttebil. Det er dyrt nok at flytte i sig selv, så derfor kan du nemt, billigt og bekvemt leje en flyttebil hos os til flytning i hele landet. Vi har forskellige størrelser og modeller alt efter dit behov. Hvor meget skal du flytte, er det større eller mindre ting og hvor meget vægt har du brug for, er ting du kan se på, når valget skal træffes. V har alt fra kassevogne til større flyttebiler med læssebagsmæk og sågar lastbiler, så vi kan imødekomme ethvert flyttebehov.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder flyttebiler i mange forskellige størrelser og udformninger alt afhængig af, hvad du har behov for. Vi har alt fra kassevogne som VW Transporter til Iveco flyttebiler. Har du brug for endnu mere flytteplads, kan vi også stille op med en Mercedes lastbil på 7500 kg. med masser af plads.

Flyttebil

Med vores Iveco flyttebil får du en stor og rummelig flyttebil med læssebagsmæk. Bilen kræver kun almindeligt kørekort, hvorfor den kan lejes for alle flytninger. Flyttebilen egner sig til de fleste private flytninger.

Kassevogn

Med en kassevogn kan du flytte de fleste mindre omgange ejendele. Vi har forskellige modeller, som alle er rummelige og stabile flyttemuligheder til mindre flytninger.

Lastbil

Den helt store model kræver lastbilkørekort. Så får du til gengæld en stor og rummelig lastbil med læssebagsmæk og mulighed for at flytte rigtig meget på én gang. Lejeprisen er kun kr. 1.550,- inklusiv moms per lejedag 

Hvorfor leje en flyttebil?

De fleste husholdninger har mindre biler og/eller biler, der ikke egner sig til at flytte større læs i. Det er derfor ofte billigere og tidsbesparende at leje en flyttebil, hvor du kan flytte det hele eller i hvert fald få læs, frem for at skulle køre de mange ture med flyttegods i din egen personbil. Derudover slider det ikke på din egen bil, men er inkluderet i prisen for udlejning af flyttebil.

Hos finn inn har vi biler, der matcher ethvert flyttebehov. Det behøver ikke være dyrt, hvorfor vi gerne hjælper med at finde den rette flyttebil til dit behov. Vi foretager udlejning af flyttebiler på dagsbasis, så du kan leje både den plads, du har brug for, men også i den tidsperiode, du har behov for. Det gør det både nemt, billigt og bekvemt at leje det rette materiel til netop din flytning.