Park- og havemateriel

Udlejning af park- og havemateriel

Står du overfor at skulle håndtere og vedligeholde park eller have, får du brug for materiel i god kvalitet. Det kan vi hjælpe dig med hos Finn Inn. Vi udlejer maskiner til både private og erhverv og sørger løbende for at udvide vores sortiment, så det passer til de services, du har behov for. Vi står desuden for at håndtere den løbende vedligeholdelse på alt materiel, så det altid er i tip top stand til at klare dine udfordringer. Hos os tilbyder vi alt fra flishuggere og stubfræsere til havefræsere og plæneluftere. Kort sagt har vi det, du har brug for.

Bredt sortiment indenfor park- og havemateriel

Hos Finn Inn kan vi tilbyde et bredt sortiment indenfor materiel til din have eller park. Vi udlejer eksempelvis:

Mangeårig erfaring på park- og haveområdet

Hos Finn Inn har vi materiel, der matcher ethvert behov. Vi er en allround service til både private og erhverv, hvor vi kan tilbyde ikke alene park- og haveområde, men også jord- og anlægsmateriel samt lifte. Vi har kort sagt alt i udlejning og udvider løbende vores sortiment baseret på god service, kvalitetsmateriel og mangeårig erfaring på området.

Lad Finn Inn stå for udlejning af dit park- og havemateriel

Det kan være en bekostelig affære, hvis du skal købe alt dit park- og havemateriel. Samtidig påhviler den løbende vedligeholdelse også dig selv. Ved at leje det gennem Finn Inn får du ikke alene adgang til et stort sortiment, du får også park- og havemateriel i overordentlig kvalitet og sikrer samtidig, at det altid er i bedste stand, da det løbende vedligeholdes på bedst mulig vis. Du skal derfor alene beskæftige dig med at leje, bruge og returnere. Nemmere bliver det ikke.