Udlejning af lifte

Udlejning af lifte hos Finn inn

Hos Finn inn i Varde tilbyder vi udlejning af lifte til alle typer opgaver. Vi hår både lifte til indendøres og til udendøres brug, og vi har i dag et udvalg på mere end 70 lifte, så vi er klar til at hjælpe dig med at løse din opgave!

Vælg en udlejer med erfaring

Vi har 25 års erfaring med udlejning af lifte, og dermed også 25 års erfaring med at rådgive og servicere vores kunder, hvilket betyder at vi er godt klædt på til at rådgive dig til hvilken lift der passer bedst til din opgave eller dit projekt. Så du kan roligt ringe til os og så hjælper vi dig så godt som muligt med valg af lift.

Vil du leje en lift?

Hvis du ønsker at leje en lift hos Finn inn, så ring til os på telefonnummer 75210996, og så hjælper vi dig med at få den helt rigtige lift som passer til netop den opgave du skal løse. Du kan også komme ud og besøge os på hammeren 2 i Varde, hvor vi har åben alle hverdage mellem kl. 7.00 & 16.30 og lørdage mellem kl. 8.00 & 11.00.

Hvilke typer lifte findes der?

Saxlift

Saxlift, saxelift eller også kaldet sakselift, er i bund og grund en platform som ved hjælpe af "sakse" kan løftes lodret op og ned. Der er på mange modeller mulighed for udskud af platformen, så den bliver større og så er der også mulighed for at komme lidt ind over eksempelvis en reol. Vores saxlifte har et udskud af platformen på mellem 90 og 127 cm. Så denne lifttype er ikke velegnet hvis du har behov for at række langt ind over noget. Denne type lift er typisk el-drevet og kører på batteri, hvor der som minimum er strøm til en 8 timers arbejdsdag. Alle vores inklusive de store terrængående saxlifte kører på batteri og er derfor CO2-neutrale og støjsvage, hvilket giver et godt arbejdsmiljø. 

Der findes saxlifte til både udendørs- samt indendørs arbejde. En typisk 8 eller 10 meter saxlift har en max hældningstolerance på 2° ved brug, altså hævning af platformen, hvilket gør dem mest egnet til indendøres arbejde. Men der findes også store terrængående modeller med støtteben, som sagtens kan bruges til udendøres arbejde, og de har den fordel at de har en meget stor platform, så du får rigtig meget plads til både værktøj og materialer. Vi har også en mindre og langt mere handy saxlift på larvefødder og med støtteben, som også kan bruges i svært fremkommelig og ujævn terræn. Eksempelvis ude langs bygninger hvor der ikke er fast underlag.

Saxlifte er ideelle hvis du ønsker en forholdsvis stor arbejdsplatform og kun har behov for at bevæge dig lodret op til der hvor du skal udfører din opgave. Vi kan leverer liften i hele landet, og du kan se nogle vejledende transportpriser her. Du må også gerne selv stå for transporten, og hvis du mangler en trailer kan vi også hjælpe med det. De store lifte skal flyttes på en lastbil. 

Søjlelift

Søjlelifte er meget det samme som en saxlift. I stedet for en saks er det bare en søjle som får platformen til at bevæge sig lodret op og ned. Den er lille og kompakt, hvilket gør det muligt at bruge liften på meget lidt plads. Det gør så også at liften får en mindre platform og mindre arbejdshøjde. 

Trailerlift

Trailerlift, også kaldet edderkoplift, er en bomlift "monteret på en trailer", eller bygget så den er nem at transporterer bagefter en bil. De findes i forskellige størrelser alt efter hvor langt op du ønsker at komme eller hvor langt ind du skal række. De 2 mindste trailerlift modeller som vi har, skal tilsluttes 230v strøm via et kabel, før de kan bruges. De 4 større lifte fra Ommelift har er batteri og det er derfor ikke nødvendig at tilslutte dem til strøm for at bruge dem. Derudover har de større modeller monteret "mover", hvilket gør det meget nemmere at flytte dem kontra de mindre modeller som skal skubbes. 

Platformen er mindre på denne type lift og de har en mindre løfteevne (125 - 200 kg) sammenlignet med andre typer lifte, men det er til gengæld let at transportere en trailerlift, og for at gøre det muligt for dig og flest muligt andre at køre med liften, har der været fokus på at holde vægten nede. Liften har 4 støtteben som den skal op og stå på før den kan tages i brug. Dette gøres ved hjælp af nogle håndtag som du kan løfte liften med hvilket sker ved hjælp af en el-motor. Når en trailerlift står på benene har den en arbejdsbredde på 3,6 til 4,25 meter alt efter hvilken model det er, så det kræver lidt plads at stille den op. 

En trailerlift kan roterer 360° rundt og så har den en teleskopbom som kan skydes ud og derved række ind over eksempelvis en garage, beplantning eller andet. Nogle af dem har udover teleskopbommen også en knækarm, hvilket gør det muligt at komme op i højden inden du rækker ind over et objekt, som eksempelvis en garage eller et tag, og liftarmen kommer derved ikke i karambolage med objektet (taget - garagen).

Trailerlifte er ideelle til både privatkunder og erhvervskunder, da det er let at transporterer liften bagefter egen bil, og eftersom der findes så mange forskellige størrelser, så er det ofte muligt at finde en som kan bruges til den opgave som skal løses. Bruges blandt andet til malerarbejde, træfældning & beskæring, bygningsvedligehold med mere. 

Larvebåndslift

Larvebåndslift, også kaldet edderkoplift, fungere på samme måde som en trailerlift. Forskellen er at liften kører på bælter/larvefødder/larvebånd, hvilket gør denne lift bedre egnet til at køre i terræn, og da liften kun er 79 cm bred når bælterne er kørt ind, er det også muligt at komme ind med denne lift steder hvor der eksempelvis er en smal passage. Liften har sammenlignet med trailerliftene også en smallere arbejdsbredde/støttebensbredde på 2,93 cm, og en løfteevne på 230 kg i kurven. Bruges blandt andet til malerarbejde, træfældning & beskæring, bygningsvedligehold med mere.

Liften vejer kun 2880 kg og kan derfor også flyttes på en trailer, som dog skal trækkes efter en bil som må køre med 3500 kg. Ellers vil vi også meget gerne hjælpe med levering til den ønskede adresse, se priser på levering & afhentning her

Bomlift & mastlift

Bomlifte og mastlifte er fantastiske til arbejde hvor du ønsker at komme op i højden og række ind over noget eller ind til noget, og sammenlignet med trailerlifte, så kan du kører med en bomlift mens bommen er hævet og/eller udskudt, hvilket kan sparer dig for rigtig meget tid, da det ikke er nødvendig at pakke lift sammen og flytte den, før du kan arbejde videre. Dette gør selvfølgelig også at denne type lift er noget tungere end en trailerlift, og det kræver derfor levering med lastvogn. Løfteevnen i kurven er fra 200 til 350 kg, alt efter hvilken lift du vælger, og grundet nogle af liftenes størrelse og vægt har de også en stor rækkevidde/arbejdsradius. 

Fordellen ved mastliftene er at de er mere kompakte og derfor er gode til brug inde i eksempelvis lagerhaller, hvor der ikke er meget plads mellem reoler osv., og der er det muligt med mastliften at komme op løse opgaven. 

Lej den rette lift til dit projekt - Kontakt Finn-Inn for udlejning af lifte i dag

Hvis du har brug for at leje en lift til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 21 09 96 eller på e-mail post@finn-inn.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vores erfarne team vil være glade for at hjælpe dig med at vælge den rette lift til dine behov og give dig en konkurrencedygtig pris. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit næste projekt!