Jord- og anlægsmateriel

Udlejning af jord- og anlægsmateriel

Har du brug for anlægsmateriel til jordarbejde, er du kommet til det rette sted. Finn inn kan være behjælpelige med alt fra dykpumpe, dumper og fliseklipper til minilæsser, minigraver og vibrationstromle. Hos finn inn kan du leje udstyr og løsninger til dit anlægningsprojekt uanset størrelse og omfang. Vi står for udlejning af enhver type jord- og anlægsmateriel.

Vores sortiment indenfor udlejning af jord- og anlægsmateriel

Finn inn har et stort udvalg af forskelligt materiel, der egner sig til mange forskellige former for jordarbejde. Vi fornyer og udvider løbende sortimentet, så du er altid velkommen til at kontakte os omkring behov for materiel til din opgave.

Vores sortiment råder blandt andet over:

Minigraver

Lille, men effektiv gravemaskine, der kan komme ind de fleste steder grundet dens kompakte størrelse. Minigraver egner sig til mindre anlægs- og entreprenøropgaver. Skal du have ordnet have, fjernet trærødder eller grave en trampolin ned, har ud behov for en minigraver. Til det tilbyder vi blandt andet en Kubota U10-3 Minigraver.

Minilæsser

Hos finn inn har vi minilæssere med skovl eller gafler i forskellige størrelser til forskellige behov. Minilæsseren egner sig til eksempelvis flytning af jord, udgravning, fejning mm.

Pladevibrator

Pladevibratoren er ideel til komprimering af sand og grus inden fliselægning. Den er lille, effektiv og kompakt. Den kan ligeledes bruges ved eksempelvis etablering af gulvvarme, da den er kompakt og let at komme rundt med.

Alt i jord- og anlægningsmateriel hos Finn Inn

Når du går i gang med et anlægsprojekt, har du behov for det rette udstyr. Det skal lette det manuelle arbejde og gøre det nemt og sikkert for dig at udføre dit arbejde. Det kan vi hjælpe med at sikre hos finn inn. Vi har mange års erfaring med netop jord- og anlægsarbejde, hvorfor vi kan hjælpe dig med at finde frem til præcis det materiel, du har brug for. Vi udbyder vores store sortiment til både privat- og erhvervskunder.

Foruden vores store sortiment indenfor anlægsmateriel udlejer vi også eksempelvis mandskabsvogne samt bad- og toiletvogne. Har du behov for afspærring, kan vi også være behjælpelige med forskellige former for skiltemateriel, byggehegn og afspærringsbomme.

Vi kan således hjælpe med den komplette pakke til både hjemme- og erhvervsrenoveringer. Vores kompetente medarbejdere hjælper også gerne med rådgivning, vejledning og servicering gennem hele din lejeperiode hos finn inn. Med os på sidelinjen er du garanteret tryg og sikker udlejning, kvalitetsmateriel og ikke mindst saglig rådgivning.